UDRUGA ZA AUTIZAM POGLED | Razvoj stručnih znanja i vještina – Socijalne priče
post-template-default,single,single-post,postid-1621,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Razvoj stručnih znanja i vještina – Socijalne priče

Naša radna terapeutkinja Romana sudjelovala je na jednodnevnim radionicama u organizaciji Centra iLab iz Zagreba.

Dana 18.10. na radionici pod nazivom “Socijalne priče” moglo se je steći znanje o socijalnim pričama, njihovoj izradi i upotrebi odnosno upoznati se s upotrebom socijalnih priča u učenju poželjnih oblika ponašanja te na koji način ponašanje utječe na sposobnost učenja.

Dana 25.10. kroz radionicu pod nazivom “Adaptivne knjige” upoznalo se s mogućnostima upotrebe vizualnog materijala pri usvajanju obrazovnog sadržaja.

Više na poveznici