UDRUGA ZA AUTIZAM POGLED | 6.turnir “Special Power League” u Čakovcu
post-template-default,single,single-post,postid-1578,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

6.turnir “Special Power League” u Čakovcu

U subotu,26.10.2019. u organizaciji Nogometne škole Međimurja-Čakovec te na inicijativu Udruge “Akademija zdravog življenja” organiziran je 6.po redu turnir “Special Power League” na stadionu SRC “Mladost” u Čakovcu. Sudjelovalo je 5 ekipa: GNK Dinamo, NK Osijek, NK Slaven Belupo i NK Istra 1961 te domaćin NK Međimurje-Čakovec. Za ekipu NK Međimurja iz Čakovca igrala su polaznici iz Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec te djeca/članovi Udruge Pogled. Osim nogometa igrao se i rukomet na kojem su sudjelovale tri ekipe: gosti iz Austrije – Handball Special Graz i Handball Special Wiena te RK Koprivnica Noa. Na samom turniru nema pobjednika jer su svi sudionici pobjednici. Svrha i ideja natjecanja je druženje i aktivno bavljenje sportom djece i odraslih s teškoćama u razvoju kako bi se i oni mogli integrirati u društvo i biti prihvaćeni, jer nemaju mogućnosti adekvatnog bavljenja sportom.