UDRUGA ZA AUTIZAM POGLED | Konferencija Civilno društvo 2030.:HR-EU_Euro-Mediteran, Šibenik 23.-25.10.2019.
post-template-default,single,single-post,postid-1630,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Udruga Pogled je kao korisnik Institucionalne podrške od strane Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva sudjelovala na Konferenciji Civilno društvo 2030. Konferencija u organizaciji Nacionalne zaklade imala je cilj postaviti osnovu za daljnji razvoj civilnoga društva u novom desetljeću – do 2030. godine kako u Republici Hrvatskoj tako i kroz suradnju sa zemljama Europske unije. Predstavljeni su budući pravci razvoja civilnog društva, mogućnosti ESI fondova u novom razdoblju i potencijali europskih programa mobilnosti. Održana je rasprava te savjetovanje o strateškom okviru za daljnji razvoj civilnoga društva u RH te oblicima podrške civiklnom društvu u idućem desetljeću.

Više na poveznici