EURO - BAU d.o.o. za POGLED - UDRUGA ZA AUTIZAM POGLED
Udruga za autizam “POGLED” iz Nedelišća djeluje na području sjeverozapadne Hrvatske, od lipnja 2009. godine. Trenutno ima 145 nominalnih članova od kojih su 142 djeca, te još 3 odraslih osoba s autizmom. Osim nominalnih članova udruga ima i redovne članove (roditelji djece s autizmom), članove prijatelje, članove stručne suradnike kao i 4 pravne osobe. Autizam je biološki poremećaj (stanje) mozga, koji se najviše očituje nedostatkom komunikacije, govora i socijalizacije. Djeca i osobe s autizmom imaju velikih teškoća u primanju informacija i interpretiranju istih. Poremećaj može varirati od veoma teškog (usljed kojeg djeca i osobe ne mogu samostalno obavljati ni najosnovnije radnje poput uzimanja hrane ili obavljanja nužde, do blagog poremećaja u senzoričkoj integraciji kod kojeg su djeca i osobe visoko funkcionalni i sposobni su za školovanje u redovnim školama, uz pomoć asistenata i mogu dostići visok stupanj samostalnosti u životu). Česta je pojava višestrukih poremećaja tako da osim autizma mogu imati i epilepsiju, kompulzivno opsesivni poremećaj, cerebralnu paralizu ili drugo. Odlični rezultati u radu s djecom s poremećajem iz spektra autizma postižu se kad se djeca uključuju u rehabilitacijske postupke u njihovoj najranijoj dobi.
Udruga za autizam Pogled
1391
post-template-default,single,single-post,postid-1391,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

EURO – BAU d.o.o. za POGLED

EURO – BAU d.o.o. za POGLED

Velike i iskrene zahvale predstavnicima naše mlade lokalne firme EURO – BAU d.o.o. (Vanesi i Brunu) na razgovoru, te uplaćenoj donaciji i dogovoru za buduće kontinuirano pomaganje u izvođenju planiranih građevinskih radova u kosrit potreba udruge za autizam POGLED ❤️❤️💪

Euro-Bau d.o.o., firma koja se bavi radovima u završnoj fazi građenja, rekonstrukcije ili popravcima oštećenja koja su nastala korištenjem građevine.

Soboslikarstvo, gipskartonski i fasaderski radovi naša su profesija, a po potrebi u suradnji s nasim kooperantima i svi ostali gradevinski radovi.

Ono što Vam mi nudimo je mogućnost plaćanja na rate svim korisnicima PBZ kartice Visa i Maestro te American Expres, plaćanje putem potrošačkih kredita i što je najbitnije, pisanu garanciju na sve izvedene radove uz račun.