"RODITELJSTVO PLUS" - UDRUGA ZA AUTIZAM POGLED
post-template-default,single,single-post,postid-1785,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

“RODITELJSTVO PLUS”

U okviru našeg projekta „Roditeljstvo Plus“ podržanog od ICF Zaklade Zagreb u četvrtak 03.09.2020. održana je prva od četiri radionice pod nazivom „Kako i zašto postaviti granice“.

Cilj radionica je pružiti podršku roditeljima djece s teškoćama kako bi se lakše nosili sa stalnim naporima i očekivanim i neočekivanim izazovima.

Radionicu je vodila Maja Bonačić, mag.psych., te je kroz ovu radionicu roditelje uputila zašto je postavljanje granica izrazito važno u dječjem razvoju te kako se kroz taj proces razvija samoregulacija kod djece.

Zahvaljujemo ICF Zakladi na podršci, Maji Bonačić na izvrsno vođenoj radionici te svakako roditeljima koji su prepoznali potrebu i sudjelovali u ovoj radionici.

Veselimo se novom zajedničkom druženju.