UDRUGA ZA AUTIZAM POGLED | SOCIJALIZACIJSKI I SPORTSKO-REKREATIVNI PROGRAM

SOCIJALIZACIJSKI I SPORTSKO-REKREATIVNI PROGRAM

Sve aktivnosti i vježbe djeca izvode uz pomoć pomagača – volontera
Senzomotoričke vježbe

Motoričke vježbe s senzoričkim pomagalima koja djeci omogućuju lakše provođenje vježbi,bolju stimulaciju i koncentraciju.Vježbe su upotpunjene socijalnim igrama u svrhu boljeg pamćenja i senzibiliziranosti prema drugoj djeci. Provode se u se u maloj baletnoj dvorani u NGC Aton – Nedelišće i to kontinuirano kroz cijelu školsku godinu.

Mala škola plivanja

Pokazuje uspješne rezultate u psiho-fizičkom razvoju djece,te stvara sigurnost i osjećaj uspjeha.

Vježbe su namjenjene djeci sve dobi,uključujući  plivače i neplivače.

Provodi se kontinuirano kroz cijelu školsku

godinu na gradskim bazenima “Marija Ružić” u Čakovcu.

Gimnastička grupa

Grupe koje uključuju djecu iznad 7.godina i predškolce koji su više od dvije godine bili uključeni u senzomotoričke grupe. Provodi se kontinuirano kroz cijelu školsku godinu u velikoj gimnastičkoj dvorani u NGC Aton-Nedelišće. Provodi se kontinuirano kroz cijelu školsku godinu u velikoj gimnastičkoj dvorani u NGC Aton-Nedelišće.

Likovne i kreativne radionice

Radionice su namjenjene djeci svih dobi i prilagođene njihovim mogućnostima. Provode se kontinuirano kroz cijelu školsku godinu i praznike u prostorima Udruge.