PROJEKTI - UDRUGA ZA AUTIZAM POGLED

PROJEKTI

KAPACITIRAJ, ORGANIZIRAJ, VOLONTIRAJ

Europski socijalni fond, Podrška organizatorima volontiranja za unaprjeđenje menadžmenta volontera i provedbu volonterskih programa: Operativni program “Učinkoviti ljudski potencijali” 2014-2020

AUTIZAM – RANA INTERVENCIJA

Ministarstvo zdravstva, trogodišnji programi udruga iz područja psihosocijalne potpore

Ministarstvo za demografiju, obitelji, mlade i socijalnu politiku.Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga koje pružaju organizacije civilnog društva – trogodišnji program za razdoblje 2017-2020.

UZ POMAGAČE DO INKLUZIJE III

Ministarstvo znanosti i obrazovanja, projekti udruga koje pružaju usluge pomoćnika u nastavi učenicima s teškoćama u razvoju za 2018/2019

MUZEJ ZA POGLED

Naj-akcija „Grada Čakovca – prijatelja djece“ za 2018. godinu.

Institucionalna podrška NZRCD 2019. – 2021.